Workshops - Box'n Business

Voor bedrijven en organisaties

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging voor jouw hele team? Wil jij met je collega’s een nieuwe ervaring beleven?
Met een workshop Box’n Business ben je zeker van een
originele teambijeenkomst.

Box’n Business

Voor bedrijven en organisaties zoals scholen, zorginstellingen en gemeenten verzorg ik in groepsverband uitdagende workshops en clinics. Deze vinden heel vaak plaats aan het begin van trainingsdagen die bedrijven en instellingen organiseren om kennis en vaardigheden voor de medewerkers bij te spijkeren. Ook vormt een clinic een prima begin van een teambuildings bijeenkomst. Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging voor jouw hele team? Wil jij met je collega’s een nieuwe ervaring beleven? Met een workshop Box’n Business ben je zeker van een originele teambijeenkomst. Geef je team die energy boost door op een bijzondere manier elkaar sportief, maar vooral ook mentaal te ‘ontmoeten’.

Met onze workshop ben je zeker van:

Plezier en ontspanning met je collega’s,

Boksen als een pro zonder heftig fysiek contact

Successen vieren en uitdagingen aangaan

Lekker buiten op het strand in Wijk aan Zee

De beleving van een echte energyboost

Vertrouwen vergroten

In deze workshop leert iedere deelnemer de basistechnieken van het boksen, zonder heftig en direct fysiek contact te hebben. Iedereen kan hierdoor meedoen. Het doel van deze workshop is letterlijk en figuurlijk stoten uitdelen en incasseren, waardoor tal van lichaamsfuncties worden aangesproken. Je leert je fysiek en mentaal te uiten. Grenzen te stellen maar ook jezelf uit te dagen. Tegelijkertijd vergroot je op een sportieve en interactieve manier ook je zelf- en groepsvertrouwen.

Boksen als teambuilding

De workshops kunnen gegeven worden op de bedrijfslocatie, maar ook op een samen gekozen locatie binnen en/of buiten. Voor iedere deelnemer is professioneel materiaal beschikbaar. De workshops worden altijd gegeven door een (gecertificeerde) boksinstructeur. Ik zorg voor een sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. De workshops zijn zeer geschikt om in te zetten als teambuilding. De workshops zijn te boeken als dagdeel of als onderdeel van een hele dag teambuilding. De workshop kan ook ingezet worden als actieve afsluiting van de dag. Ik kan ook de gehele teambuilding verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Ben je op zoek naar een sportieve workshop als teambuilding?

14 + 4 =