Boxing Clinic voor iedereen

1x in de maand op zondag op het strand

locatie: Aloha Beach – Wijk aan Zee

Nog nooit gebokst maar wil je het wel eens proberen? Denk je dat boksen alleen maar zo hard mogelijk slaan is? Tijdens de maandelijkse Boxing clinic maak je in groepsverband kennis met een bijzondere vorm van boksen.

Maandelijkse BoxingClinic

Ben je benieuwd wat boksen met je kan doen? Nog nooit gebokst maar wil je het wel eens proberen? Denk je dat boksen alleen maar zo hard mogelijk slaan is? Tijdens de maandelijkse Boxing clinic maak je in groepsverband kennis met een bijzondere vorm van boksen. De nadruk ligt hier niet op het fysieke contact maar op een full body work-out. Alle bekende technieken van het boksen worden tijdens deze clinic beoefend: juiste ademhalingstechniek, het in balans blijven, aanvallen en verdedigen, uitdelen en incasseren, het verbeteren van het reactievermogen en de controle houden over lichaam en geest. Dit in een gezellige groep die voor elk niveau geschikt is.

Het is geen enkel probleem om je individueel op te geven. Dan koppel ik je aan een sparringpartner, waarmee je samen het boksen mag ontdekken.
Kom jij ook? Laat het weten via de Facebookpagina!

5 redenen om mee te doen:

Workout voor lichaam en geest

Gezellige groep voor ieder niveau

Wij zorgen voor al het materiaal

Lekker buiten op het strand in Wijk aan Zee

In 1 les leer je alle techniek zonder full body contact

Wil je meedoen met een clinic?
Meld je hier aan. 

4 + 15 =