Boxing Therapy

therapie bij ptss, burnout en stress

Boksen als fysieke vorm
van therapie

Het boksen gebruik ik als therapie bij ptss, burnout en stress. BoxingTherapy is effectief bij het verwerken van traumatische ervaringen, verdriet en stress. Mentaal weer fit worden door fysieke inspanning. Tegenwoordig doen we meer met ons hoofd dan met ons lichaam. Veel mensen raken hun angst, woede, verdriet of onverwerkte emoties niet kwijt door alleen te praten en stil te zitten.

BoxingTherapy zet boksen in als fysieke vorm van therapie. Door heel gericht de kracht van het lichaam te gebruiken komt er weer balans, wat in korte tijd voor veel resultaat zorgt.  Een lichaamsgerichte therapie die het zelfvertrouwen versterkt. Ook helpt het om negatieve gevoelens om te zetten in een meer positieve kijk op het leven.

Negatieve gevoelens en emoties zorgen voor een laag zelfbeeld en belemmeren een goed functioneren in gezin, werk en maatschappij. Veel mensen zoeken uitsluitend hulp in klassieke vormen van therapie bij traumaverwerking zoals EMDR, cognitieve gedragstherapie of vormen van online therapie. BoxingTherapy is een waardevolle aanvulling op deze vormen van therapie omdat zowel lichaam als geest worden aangesproken en getraind.

Je leven weer in balans
met BoxingTherapy

Door een intensieve training worden je diepere gevoelens losgemaakt en raak je opnieuw in balans. Je leert contact te maken met jezelf en grenzen te stellen. Je bent in staat om te incasseren, maar ook om uit te delen. BoxingTherapy laat je dus vooral voelen wat er in je lichaam gebeurt. Het leert je op een bijzondere manier omgaan met spanningen en belemmeringen in je persoonlijk functioneren.

BoxingTherapy is bovendien een goede uitlaatklep voor tal van negatieve gevoelens en wordt daarom ook ingezet bij allerlei vormen van gedrags- en communicatieproblemen. Juist daarom is deze vorm van therapie heel goed inzetbaar bij burnout, ptss, traumaverwerking, rouwverwerking en stress.

Locatie

We trainen graag buiten! Op het strand bij Aloha in Wijk aan Zee. Los van het feit dat het buiten zijn goed voor je is, geeft de weidsheid van het strand en de zee ook de rust en ontspanning die nodig is om ruimte te scheppen in je hoofd en je hart. Alle materialen zijn aanwezig, dus hoef je niets aan te schaffen.

Wil jij de negatieve gevoelens en ervaringen omzetten in positieve en mentaal fit worden? Met deze fysieke vorm van therapie gaat dat zeker lukken! Meld je aan voor je eerste BoxingTherapy.

Tarieven BoxingTherapy

Intake: €35 Losse les: €50

5 x BoxingTherapy

5 lessen van 45 minuten.
Inclusief gebruik materiaal.

€ 250

8 x BoxingTherapy

8 lessen van 45 minuten.
Inclusief gebruik materiaal.

€ 360

Wacht niet langer. Neem contact op als je mentaal en fysiek sterk en weerbaarder wilt worden.

5 + 4 =