Body Mind Release

weer energie krijgen in het leven

Met Body Mind Release leer je in een aantal sessies verantwoordelijkheid te nemen voor wat je dwarszit en word je vaardig in het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van je levensklachten.

Body Mind Release

Het overgrote deel van onze levensklachten wordt direct of indirect veroorzaakt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten. Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken. 

De ballast die jij bij je draagt bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampte gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, de ander en het leven kijkt.  

Ook positieve gevoelens en eigenschappen zoals zelfvertrouwen, doelgerichtheid, succes, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde en geluk kun jij zomaar verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven.

Leren oorzaken loslaten en aanpakken

Door Body Mind Release leer je hoe je geheel zelfstandig en effectief de oorzaak van je klachten kunt loslaten. In een aantal sessies leer je verantwoordelijkheid te nemen voor wat je dwarszit en word je vaardig in het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van je levensklachten.

Je zult merken dat je snel weer energie krijgt en het leven, je werk, je gezin of de kring van vrienden en bekenden weer positief en vol zelfvertrouwen tegemoet kan treden. Met andere woorden: je kunt weer volop meedoen! 

De Body Mind Release methode, al dan niet in combinatie met BoxingTherapy, is effectief bij mensen met stress en spanning, die angsten en paniekaanvallen hebben of kampen met een gebrek aan zelfvertrouwen. Deze vorm van therapie is ook succesvol bij kinderen met gedragsproblemen en bij traumaverwerking.

Power of Life

Training en coaching worden zowel individueel als in groepsverband aangeboden en bevatten, afhankelijk van de persoonlijke situatie, zowel fysieke als mentale componenten. De kracht van de persoonlijke benadering en het samen op zoek gaan naar wat voor jou het beste werkt, schept de juiste voorwaarden om je opnieuw emotioneel, mentaal en fysiek weerbaar te maken.

Tarieven Body Mind Release

Losse sessies: €85 Bedrijven op aanvraag.

Traject Body Mind Release Methode

7 â 8 sessies
sessieduur: 30 min – 75 min

€ 595

Samen werken aan jouw
Power of Life?

8 + 8 =